Statek Ładoga


Ładoga przez blisko 50 lat przewoziła pasażerów po największym europejskim jeziorze. W XXI wieku wnętrze statku zostało przystosowane do pełnienia funkcji hotelu pływającego na wodzie wraz z wykwintną restauracją oraz tawerną.
 

Nasze menu


Bacon Steak 49 zł

podawany z zasmażaną białą kapustą oraz puree ziemniaczanym (350 g)


Żeberka w sosie BBQ 53 zł

podawane z colesławem oraz frytkami belgijskimi (300g/150g)


Poliki wołowe 49 zł

sosie grzybowym z kaszą bulgur i zasmażaną czerwoną kapustą (350 g)


Fajita z kurczakiem 34 zł

podawana z kwaśną śmietaną, guacamole, tortillą, mixem świeżych sałat (350 g)


Medaliony z polędwiczki wieprzowej 39 zł

w sosie grzybowym podawane z mixem sałat z sosem winegret i puree (350 g)


Wołowy burger z dressingiem Szefa 32 zł

podawany z colesławem i frytkami belgijskimi (550 g)


Shrimp&Calamari burger 38 zł

podawany z colesławem i frytkami belgijskimi (450 g)


ZOBACZ CAŁE MENU
Kulturalne czwartki na Ładodze

Zapraszamy na cotygodniowe spotkania prowadzone przez Panią Annę Neugebauer.


Każdy czwartek godzina 17:00

Zarezerwuj stolik